Kirjoittaja

Tämän sivun ylläpitäjällä on vanhuuden ikäraja aikoja sitten ylitetty. Satunnaisesta kuntoilusta huolimatta, rinkka painaa hartioita entistä raskaammin. Muistamisen kanssakin tahtoo olla niin ja näin. Monien vaellusten muistikuvat tahtovat mennä keskenään sekaisin.  Sivusto sisältää osaksi tästä syystä vain pieniä muistelmasirpaleita Saariselän vaellusvuosilta vuodesta 1960 alkaen.

Kirjoittaja
Kirjoittaja

Kielellisestä ilmaisukyvystäni olen ollut epävarma siitä lähtien, kun koulussa sain hienoksi luulemastani Science fiction tyyppisestä kirjoitelmastani kuutosen, joten pyydän kielellisiä lapsuksiani mahdollisilta lukijoilta syvästi anteeksi. Mutta siitä vain lukemaan ja mikäli joku saa virikkeen joko vaeltamaan tai muistelemaan omia sattumuksiaan, niin juttujen tarkoitus täyttyy. Voihan olla, että jostakin kirjoittamastani on jollekin hyötyäkin. Jos saan päänuppini vielä pinnistämään jotakin menneestä, niin täydennän valikoimaa sitä mukaa.

Otsikot ja jutut ovat autuaasti sekaisin vähän miten sattuu, mutta toivottavasti jotakin luettavaa löytyy. Kuvien laatu vallankin varhaisilla vaelluksilla on kauhean heikko. Ohesta on tavallaan nähtävissä myös halpojen jokamiehen kameroiden kehitys 1960 luvun alusta nykypäivään. Kehityskaari on huikea. Suuria muutoksia on tänä aikana myös ko. retkeilyalueella ja kaikessa vaeltamiseen liittyvässä.

Vaeltamisen tarpeen perusteema ei kaikista muista muutoksista huolimatta ole muuttunut.